3 de juny del 2011

Bateig. Futbol. Vàries (31-12-1930)

El Dia, 31 de desembre de 1930

A la secció "Diuen de Navarcles":

"Bateig
Diumenge, dia 28 tingué lloc a la parroquial, l’acte d’imposar les aigües baptismals a un fill del nostre particular amic Rafel Rosich. Ho celebrem a la vegada que li desitjem moltes prosperitats a tota la família.

De futbol
Una brillant victòria, fou la que obtingué el F.C. Sallent, contra el Navarcles en el camp local amb el brillant resultat de 9 a 0. Començà el partit a gran tren motivant a que els locals estessin defensant nostre marc i no atacar la porta contrària.

A la primera part es marcaren quatre tantos ben merescuts, no essen menyt els cinc de la segona.

Pel Navarcles després de la derrota tots els jugadors varen fer més del què podien, ja que cal remarcar que el Sallent és massa adversari pel Navarcles.

Pel Sallent la davantera molt justa en la seva combinació els mitjos i defenses molt encertats en les seves passades. Del porter no podem dir-ne res ja que no tinguérem ocasió de comprovar els seus mèrits.

L’arbitratge molt imparcial en totes les jugades.

El reporter del futbol, que fins ara ressenyava els partits s’ha retirat temporalment per haver estat amenaçat dintre el camp per algun directiu, per fer ús de presència. Considerem aquesta actitud donada la incultura d’alguns i el desconeixement que tenen en el joc la directiva.

Vàries
Demà a la capella de la fàbrica de Francesc Vives es celebrarà un ofici solemne amb orquestra, acabat el qual celebrarà una audició de sardanes a càrrec de “La Principal de Manresa”

També hi haurà a la tarda en el local Met, audició per la mateixa cobla i a continuació ball. A la Societat Coral, extraordinari programa de cine.

Corresponsal"