3 de juny del 2011

Sardanes. Reunió Ajuntament. Casament. Natalici. Festes de Pasqua (3-06-1930)

El Dia, 3 de juny de 1930

A la secció "Diuen de Navarcles"

"Ballada de sardanes
Fou un gran èxit l’audició de sardanes celebrades el dijous passat dia 29 de maig, en el local de l’Escola Dominical i que fou executada per la cobla La principal del Bages.

Reunió de la Permanent
El dissabte passat, dia 31, a les nou del vespre, e reuní la Comissió Municipal Permanent sota la presidència de Joan Aguilar, amb l’assistència de les tinències Casals i Calvet i els regidors Illa, Guitart i Solervicens; després de llegida la correspondència oficial es llegiren les dues actes anteriors que quedaren aprovades després de les esmenes fetes per la presidència i Calvet de què hi constés per ambdues parts de què s’havia parlat de les obres efectuades en la part del regadiu; i no havent-hi assumptes a que tractar s’aixecà la sessió a les deu del vespre. Esperem de la benevolença del senyor Batlle disposi es celebrin les sessions al respectiu salo d’actes, puix es una vergonya que el públic hagi d’estar tant incomode, encara que ja sabem i consta en una acta que va dir, que el que no hi cabés, s’estés a l’escala o al carrer, insistim en que s’executi la petició.

Casament
Estant anunciades per a demà dimecres les cerimònies matrimonials de Josep Soldevila (fuster) amb l’agraciada senyoreta Conxita Montaner. I la de Valentí Junyent, operari de la casa Pere Torres d’aquesta vila amb la no menys agraciada senyoreta Elvira Bassas, filla de l’ex-alcalde Antoni Bassas.
Després de celebrades les cerimònies, els contraients obsequiaren als seus invitats amb un esplèndid dinar que els locals Ateneu Navarclense i Cafè Met respectivament. Desitgem a les gentils parelles una font inatroncable de felicitats i prosperitats.

Natalici
Demà tindrà lloc en la parròquia la ceremònia de donar aigües Baptismals a un nou fill dels consorts i nostre bon amic Artur Descals.
Celebrem l’estat de mare i fill i rebi la família, la nostra enhorabona.

Les festes de Pasqua
Per les festes de Pasqua estan anunciats grans festeijos que oportunamemt anirem anunciant. Notifiquem de moment l’orquestra Planas de Martorell, companyia de sarsuela i altres.

C"