22 de juny del 2011

Selecció comarcal de futbol contra Manresa (06-09-1933 i 09-09-1933)

El Dia, Any V, núm.1115, 6 de setembre de 1933, pàgina 1; núm.1118, 9 de setembre de 1933, pàgina 4.

A la secció "Els esports":

"Els partits de diumenge vinent al Pujolet
Homenatge pòstum a Francesc Corrons
Ha estat molt favorablement acollida la iniciativa del C. E. Manresa de celebrar el vinent diumenge dos encontres a homenatge pòstum a Francesc Corrons.
A tres quarts de tres de la tarda contindran una selecció comarcal i el reserva local. S'han ofert per a jugar a la selecció Vilanova, Balaguer, Freixenet i Gamisans (M), del Súria; Calsina i Nebot, del Sant Vicenç; Farràs, del Berga; Guixé, del Sallent; i Clapera, del Navarcles. Vidal i Rius del Navàs actuaran també en el reserva manresà, així com Demetri del Sabadell i Serra del Sampedor.
A dos quarts de cinc jugaran una selecció de jugadors afectes al finat, contra el primer equip del Manresa. Demà donarem la composició d'aquests dos equips.
L'arbitratge anirà a càrrec del col·legiat cubà senyor Peregrí Pérez.
Donarem més detalls."

Uns dies després a la mateixa secció:

"Els partits de demà al Pujolet
Homenatge pòstum a Francesc Corrons
Els esportius manresans tenen, demà un deure a complir. Francesc Corrons (e. p. r.) l'home que durant 14 o 15 anys havia defensat amb entusiasme provat els colors del C. E. Manresa, ha deixat d'existir en plena actuació encara i hom li vol retre el tribut pòstum: Un homenatge que palesi el sentiment unànim dels nostres esportius que, coneixedors del que significa dins el Centre d'Esports el nom del malaurat amic, donaran demà al Camp del Pujolet, l'aspecte adequat a un acte d'espontani i sincer agraïment.
Secció comarcal contra Manresa
A tres quarts de tres en punt començarà aquest partit. Els equips es presentaran formats de la següent manera: Selecció comarcal: Guillem, Vilanova, Palomes, Gavaldà, Freixenet, Correro, Calsina II, Nevot, Balaguer, Farràs i Clapera. Suplent: Luaña.
C.E. Manresa: GAmisans, Gall, Boix, Sixte, Vidal, Combellé, Galobart, Serra, Rius, Demetri i Martínez. Suplent: Ortin.
Es d’elogiar la col.laboració dels Clubs Súria, Sant Vicenç, Navàs, navarcles, Sampedor, Berga i P. Canaletes que han donat tota mena de facilitats per la cessió dels jugadors que prenen part en aquest encontre.
[...]."