3 de juny del 2011

Un home mort. El conflicte de Sant Benet. Futbol. Reunió (12-01-1931)

El Dia, 12 de gener de 1931

A la secció "Diuen de Navarcles":

"Un home mort
Ahir fou trobat en la barraca coneguda per la “barraca del Sindicat” un home de uns 50 anys mort d’uns dos dies. Avisat el Jutge municipal, hi acudí junt amb el caporal de la guàrdia civil, que es troba accidentalment en aquesta vila amb motiu del conflicte de la fàbrica de Sant Benet. Després del reconeixement fet pel senyor Artigalàs, s’ordenà l’aixecament del cadàver i el seu trasllat al dipòsit del Cementiri.
No es trobà a dit individu res que pogués donar orientació respecte a la seva personalitat, solament se li trobaren alguns talons de la rifa de Nadal, 125 pessetes embolicades amb robes i una pesseta amb quaranta cèntims a les butxaques.

El conflicte de Sant Benet
Segueix en el mateix estat el conflicte de la fàbrica de Sant Benet, havent estat cridats novament els semanals perquè facin anar a les seves dones i família, als inacceptables llocs que la direcció proposa.

Futbol
En el partit de campionat celebrat ahir després d’una brillant tasca quedarem amb el resultat de 4 a 3 a favor dels navarclins.
Foren els contendents: Navarcles-Avinyó.

Reunió
Ahir tingué lloc la reunió general de la Germandant de Sant Josep per donar compte del moviment de la mateixa i per la renovació de Junta reglamentària.
Pel proper diumenge està anunciada la mateixa tasca, la Germandat de Sant Sebastià.

Corresponsal."