27 d’octubre del 2011

Casament de Francesc Tapias i Conxita Descals (16-04-1923, 18-04-1923 i 19-04-1923)

El Pla de Bages, 16 d’abril de 1923, núm.11404; 18 d'abril de 1923, núm.11406, pàgina 4; 19 d’abril de 1923, núm.11407

"El pròxim dia 19 es celebrarà en el mas La Tatgera, terme de Talamanca, la boda del nostre volgut amic Francesc Tapias de Manresa amb l’agraciada senyoreta Conxita Descals de Navarcles.
Els destigem moltes felicitats en el seu nou estat."

Uns dies més tard, a la secció "Notícies":

"Tal com anunciàvem oportunament, avui ha contret matrimoni el nostre bon amic Francesc Tàpies amb la simpàtica senyoreta Conxita Descals, de Navarcles.
La cerimònia s'ha celebrat a la finca del nuvi, La Tatgera, de Talamanca.
Desitjem als novells esposos una eterna lluna de mel."

L'endemà a la secció "De la comarca":

"Navarcles
Ahir, a la capella del “Mas de la Tatgera”, terme de Talamanca, tingué lloc l’enllaç matrimonial de nostre amic en Francesc Tapias, amb la simpàtica senyoreta Conxita Descals. Beneí l’unió el senyor Rector de Talamanca. Els contraients foren apadrinats per don Victor Orriols, acreditat industrial barber de Manresa i el nostre bon amic en Joan Esquius, propietari de la central elèctrica d’aquesta vila.
Després de la cerimònia religiosa, els nuvis i assistents a la boda, en nombre de 35, es dirigiren amb cotxe, propietat del germà de la núvia, a l’antigua i acreditada Fonda de Valentí Morell, on foren obsequiats amb un explèndit banquet. El menú fou variadíssim i exquisit, ço que acredita una vegada més el renom de dita Fonda.
Hi assistiren distingides famílies de Sant Fructuós i d’aquesta vila, entre elles la del batlle senyor Vintró.
A dos quarts de quatre de la tarda, la novella parella, sortí de viatge de noces, cap a Barcelona i altres capitals d’Espanya.
Els desitjem un bon viatge i una inacabable lluna de mel.
Corresponsal"