16 de desembre del 2012

Concert de la Societat La Llanterna (06-1916)

Sol Ixent, Any V, Juny 1916, Núm 48

El diumenge de Pasqua Granada, a les cinc de la tarda arribaven en auto una secció de cantaires de “la Llanterna” de Terrassa.
La Societat Choral “Harmonia Navarclense” per a la qual era la visita, surti a recebre als distingits hostes terrassencs al lloc de la Creueta, des d’on es dirigiren al domicili social.
Al vespre, a les deu, en l’espaiós saló de cal Met, tingué lloc un brillant concert a carreg de les dues entitats, baix el següent programa:
Per l’Orfeó Navarclí: “Els orfeonistes” (Masbernat), tres seccions: La mort de la núvia (Morera), veus mixtes; Sota de l’Om (Morera) veus mixtes; La donsella de la Costa (Bartomeus), secció d’homes; Tosca-Flor de Mar (V. Bou), veus mixtes; El rossinyol (Morera) 5 veus mixtes.
Pel Chor la Llanterna: La Viejecita, agrupació; El Carro del Sol, duo; Desterrado, solo; Tanhauser, solo; Les estisores, tercet; La Dolores, tercet; El trust de los Tenorios, agrupació; Maruxa, solo; L’anyorament, solo; La Marina, tercet; El caliz, duo; Boheme, solo; El Marxant, solo.
Totes les referides peces, excelentment executades, mereixeren entusiàstics aplaudiments del public que en gran nombre assistí a la festa.
L’endemà, a la tarde, els visitants cantaires se’n en tornaren ben satisfets i contents cap a Terrassa, essent afectuosament despedits per sos amics.