Un partit de futbol entre el Navarcles i el Santpedor (04-11-1935)

La Rambla, Núm.63, 4 de novembre de 1935, pàgina 9.

A la secció "Els esports a les comarques. Futbol amateur":

"DE NAVARCLES
C. E. Navarcles, 1 - F. C. Sampedor, 3
S'ha celebrat al camp del C. E. Navarcles un interessant partit de futbol entre l'equip local i el F. C. Sampedor, del qual ha sortit guanyador l'equip visitant pel resultat de 3 a 1.
Transcorreguts vint minuts de joc Viladés rep una pilota llarga de Soler, que serveix exactament a Pujol, el qual d'un excel·lent tret marca el primer gol de la tarda favorable al Sampedor.
Nova escapada de Sampedor, i el porter navarclí salva un gol segur amb una llançada magnífica als peus de Serra. 35 minuts després Soler cedeix una altra vegada la pilota a Serra, i aquest ràpidament a Pujol, que dribla a la defensa, i d'un tret magníficament col·locat burla per segona vegada la meta Navarclina, acabant  amb aquest resultat el primer temps.
Al cap de 15 minuts de començada la segona part la davantera Navarclina, en una mala entesa de la defensa contraria, aconsegueix batre per primera i única vegada la porta del Sampedor.
Poc abans d'acabar el partit, en una aclarida fluixa del porter Navarclí que és aprofitada per Serra, aquest para el joc, i cedeix alt a Arnau, que d'un cap marcar el tercer gol per al Sampedor.
El Sampedor ha jugat un bon partit. S'han destacat principalment Serra, Soler, Pujol, Arnau i Bola.
El Navarcles ens ha agradat bastant, encara que creiem que podia donar més joc.