22 de novembre del 2015

La festa de Corpus, conferència i una comissió a Madrid (21-06-1930)

El Dia, Any II, núm.164, 21 de juny de 1930, pàgina 2.

"Diuen de Navarcles
La festa de Corpus 
Han transcorregut els dies del Corpus molt lluïts, sense deixar de figurar com tots els dies el cansable temps d'última hora amb un fort xàfec. Resultà animadíssim el ball amenitzat per l'orquestra «La Principal de Bages» en el local Cine Met, com també fou molt concurregut el de la Societat Coral, amenitzat per l'orquestrina «Joventut de Manresa ». 
Conferència 
Seguint la tasca cultural empresa per la Soctetat Coral per medi de conferències, és de remarcar la que es celebrarà diumenge, dia 22, a les tres de la tarda, a càrrec del gran orador i secretari del Sindicat d'Exportadors de vins de Vilafranca del Penedès Lluís Mestre, el qual dissertarà sobre el tema «Causes de l'actual crisi vinícola », tema de gran importància. Hi queden convidats no solament el poble de Navarcles, sinó totes les entitats del ram de tota la comarca de Bages. 
Una comissió de Madrid 
Són esperats els que formaven la comitiva d'acompanyar en el llarg viatge que el nostre bon amic Artur Descals efectuà el diumenge passat a Madrid, amb motiu de portar a un dels Ministeris el cotxe de fabricació espanyola Hispano - Suïssa per la disposició d'un Reial Decret referent a les exclusives de patent de circulació. 
CORRESPONSAL"