15 d’octubre del 2016

Festa de l'Harmonia, cinema i un casament (06-06-1930)

El Dia, Any II, núm.154, 6 de juny de 1930, pàgina 5.

"Diuen de Navarcles
Festes a l'Harmonia
La societat coral «Harmonia Navarclense» ha organitzat pels dies 7, 8 i 9, els següents festeigs:
Dia 7: A les set del vespre, arribada de l'orquestra «Planes de Martorell».
A les nou, la societat coral, acompanyada de l'esmentada orquestra, es dirigirà a la Plaça de Clavé, on esperarà l'arribada dels seus companys de música «L'As de Copa» de Gràcia. Acte seguit es dirigiran a les Cases Consistorials saludant a les autoritat amb el «Salut als cantors» i alguna altra peça del seu repertori.
A les onze, luxós ball de nit, en el qual es rifarà una bonica toia i també hi haurà obsequis per a les senyoretes.
Dia 8: A les sis del matí, s'obsequiarà als companys de «L'As» amb un esmorsar a la «Font de Solervicens», on s'organitzarà un concurs amb un premi en metàl·lic al qui mengi més costelles.
A les tres de la tarda, concert pel cor «L'As de Copa».
A les deu de la nit, es representarà l'opereta en tres actes «Bohemios» i la sarçuela, en un acte, «Pantalones en danza», a càrrec del quadre artístic de «L'As».
Dia 9 : A les tres de la tarda concert al saló-cafè per una renomenada orquestrina i a les set del vespre, ball de vetlla.
Funció de cinema
Al local Cinema Met tindrà lloc aquestes festes un escollidíssim programa de pel·lícules.
Casament
Està anunciada per al dissabte la cerimònia matrimonial, a la parròquia de Sant Jaume d'Olzinelles (Pont de Cabrianes), de Joan Manyoses, d'aquesta, amb la simpàtica senyoreta Àngela Codina, de la barriada del Galobart. Desitgem a la feliç parella moltes felicitats i una inestroncable lluna de mel.
CORRESPONSAL"