16 de desembre del 2016

Comentaris sobre l'equip de futbol (09-12-1930)

El Dia, Any II, núm.302, 9 de desembre de 1930, pàgina 3.

A la secció "Els Esports":

"El futbol a Navarcles
Diumenge passat estava anunciat el partit de campionat entre el Navarcles F. C. i la Bergadana F. C. Com que aquest no es va presentar, l'equip local s'apuntà els 2 punts.
Per fi, el nostre equip ja no serà el darrer de la classificació sense cap punt, gràcies a no haver-se presentat el seu contrincant.
A les ordres de Prim Ibars es va arrenglerar l'equip local.
El davanter centre Cesari després de centrar va passar la pilota a l'extrem dreta, la qual va lliurar-la a l'esquerra que amb un bon centre la va passar a Cesari, que va aconseguir el gol de la victòria, que és la primera que ha aconseguit el nostre equip des del començament del campionat.
Com poden veure els nostres lectors, Cesari ha reaparegut en l'equip local. Li desitgem molta sort.
***
Ahir, en el camp de l'Artés es jugà un partit entre el reserva local i el d'Artés. El resultat fou de 5 a 3 a favor d'aquest darrer. Això és una victòria pel nostre equip, encara que tregui les forces ara que no hi són a temps.
***
S'ha retirat temporalment del futbol l'interior esquerra Valentí Solà, la qual cosa ha estat molt sentida pels seus companys, que han quedat completament desmoralitzats amb aquesta baixa.
GOL"