23 de febrer del 2017

La 6a jornada del campionat comarcal de futbol (29-04-1932, 02-05-1932 i 06-05-1932)

El Dia, Any IV, núm.704, 29 d'abril de 1932, pàgina 7; núm.706, 2 de maig de 1932, pàgina 5; núm.709, 6 de maig de 1932, pàgina 8.

A la secció "Els Esports":

"Diumenge al Pujolet es jugaran els partits Manresa (r.)-Navarcles i Manresa-Atlètic de Sabadell
Corresponent al campionat comarcal de Manresa-Berga, demà passat tindrà lloc al camp del Pujolet, el partit entre el reserva del Manresa i el Navarcles.
Hom recordarà encara la magnífica partida que ens depararen els reservistes manresans la darrera vegada que jugaren al terreny local, la qual cosa i el bon resultat que assolí el Navarcles el passat diumenge en el camp del Súria (empataren a tres tantos), fan esperar que la lluita entre els navarclins i els reservistes manresans serà disputades de debò.
[...].
L'encontre començarà a les tres en punt.
[...]."

Pocs dies després, a la secció "Jocs i Esports":

"Campionat comarcal de Manresa-Berga


[...].
També hem de remarcar l'esplèndida victòria dels reservistes manresans sobre el Navarcles. A mesura que avança aquest torneig els minyons reservistes s'han anat posant a to, la qual cosa els ha permès que pugessin alguns llocs en la puntuació.
[...].
Manresa (R.) 4-Navarcles, 0
[...].
La partida finalitzà amb l'esclatant victòria dels reservistes manresans que forniren una altra bona actuació, sobretot el tercet defensiu i la ratlla mitja, en la qual destacà Sixto. La davantera, faltada d'alguns elements, no arribà a compenetrar-se com el darrer partit jugat al Pujolet. Amb tot, però, efectuaren algunes jugades d'excel·lent qualitat i essent el més perillós Clara.
Del Navarcles, la ratlla mitja fou, sens dubte, la millor de l'equip, especialment al segon temps quan Iranzo ocupà el lloc del mig centre. També ens causaren bona impresió l'interior dreta i el defensa esquerra. Els altres, molt voluntariosos.
Els gols foren marcats 2 a cada part, essent-ne els autors Gómez, Garriga (2) i Clara.
L'arbitratge a càrrec del senyor Prim, de Navarcles, pot qualificar-se de bó .
Els equips eren:
Manresa.— Sardans, Palomes, Prat, Gavaldà, Ortín I, Sixto, Garriga, Pujol, Clara, Botifoll i Gómez.
Navarcles.—Navarro, Codina, Paisà, Iranzo, Tomàs, Pinyot, Solà, Vidal, Iglesias, Clapera i Datzira."

Uns dies després, a la secció "Els Esports":

"Campionat comarcal 
Heus ací la puntuació del campionat comarcal de Manresa-Berga, la que va sortir el passat dilluns amb algunes confusions.