Crònica d'un partit entre el Navarcles i el Santpedor (22-10-1935)

El Dia, Any VII, núm.1656, 22 d'octubre de 1935, pàgina 4.

A la secció "Els esports":

"A NAVARCLES
C. E. Navarcles, 1    F. C. Sampedor, 3
S'ha celebrat al camp del C. E. Navarcles, un interessant partit de futbol, entre l'equip local i el F. C. Sampedor, del que n'ha sortit guanyadot l'equip visitant pel resultat de 3 a 1.
Al començar el partit centre el Navarcles i es produeixen varis moments de perill per ambdues porteries que no tenen conseqüències fins als vint minuts de joc quan en Viladés reb una pilota llarga de Soler que serveix exactament a Pujol el qual d'un excel·lent tret marca el primer gol de la tarda favorable al Sampedor.
Continua lleuger domini del Navarcles. Nova escapada del Sampedor i el porter navarclí salva un gol segur amb una llençada magnífica als peus de Serra. Als 35 minuts de joc Soler cedeix altra vegada la pilota a Serra i aquest ràpidament a Pujol que dribla a la defensa i d'un tret magníficament col·locat burla per segona vegada la meta navarclina.
Tosa, és retirat del camp de joc lesionat, però reapareix seguidament coixejant una miqueta.
No es produeix cap altre incident important i acaba la primera part amb el resultat de 2 a 0 favorable al Sampedor.
Als 15 minats de començada la segona part la davantera navarclina en una mala entesa de la defensa contrària aconsegueix batre per primera i única vegada la porta del Sampedor.
Poc abans d'acabar el partit en una aclarida fluixa del porter navarclí que es aprofitada per Serra aquest para joc i cedeix alt a Arnau que d'un cap fantàstic marca el tercer pel Sampedor.
El Sampedor ha jugat un bon partit. S'han destacat principalment Serra, Soler, Pujol, Arnau i Boix.
El Navarcles ens ha agradat bastant, encara que creiem que podia donar més joc. L'arbitratge regular, encara que una mica favorable a l'equip local."