18 de juny del 2017

Un partit de futbol entre el Navarcles i el Pont de Vilomara (19-11-1934)

El Pla de Bages, Any 30, núm.245, 19 de novembre de 1934, pàgina 4.

A la secció "Els Esports":

"NAVARCLES
C. E. Navarcles, 0
F. J. C. Vilumara, 3
El partit que ahir a la tarda és jugà al camp del Navarcles fou extraordinàriament competit. Dominà insistentment l'equip vilumarenc el qual demostrà posseir un millor joc de conjunt.
La primera part s'acabà amb el resultat d'un gol a zero, favorable als visitants. El gol fou marcat per Soler al cap de poc d'haver començat el partit. La segona part començà també amb domini vilumarenc fins que es lesionà Soler, el qual s'hagué de retirar per no tornar a reapareixer. Aixó produí una momentània desmoralització en els rengles del Vilumara, cosa que fou aprofitada pels locals per atacar desesperadament a la recerca de l'empat. El trio defensiu foraster, però, es defensà formidablement i féu inútils els esforços locals. Després s'imposà novament el Vilumara, la davantera del qual, ben ajudada pels mitjos, teixí una sèria de combinacions que donaren com a resultat dos nous gols, obra d'Espinalt i Guiteres, finalitzant el partit amb el resultat de tres gols a zero, a favor de l'equip.
L'equip vencedor era el següent: Pla, Gener. Sellarés, Torres, Serra I, Serra II, Fargues, Guiteres, Soler, Lòpez i Espinalt.
L'arbitratge fou imparcial i el públic massa cridaner.
GOL"