La 3a jornada del torneig comarcal de futbol (21-10-1930 i 22-10-1930)

El Pla de Bages, Any XXVII, núm.8058, 21 d'octubre de 1930, pàgina 6; núm.8059, 22 d'octubre de 1930, pàgina 3.

A la secció "Els esports":

"A AVINVÓ
F. C. Avinyó, 3 - F. C. Navarclí, 0
A l'hora reglamentària començà aquest encontre, gairebé amb espectatives de pluja i el camp amb no gaires condicions, degut a la pluja que ja havia caigut.
Als cinc minuts de joc el defensa navarclí Obradors, fa un penalty que és tirat per Grilló, qui marca el primer gol de la tarda.
Continua un joc bastant igualat, quan amb una arrancada de la davantera local, aconsegueix marcar el segon gol als vint minuts de joc, que és entrat per Olivella. Els ànims no defalleixen per ambdós equips. El joc va continuant favorable als locals, quan d'un passe llarg d'Estrada, centre Herms J. quasi de la ratlla de kik, i Olivella introdueix altre vegada la bala a la xarxa.
Falten deu minuts per acabar la primera part, i es té de suspendre el partit, degut a la pluja, que desgranà per espai de set minuts. Es repren el joc i fineix el primer temps sense cap més incident.
A la segona part, segueix el joc igualat, quan Oliveras entra en penalty per parar sancadilla al davanter dintre l'ària. El Navarcles tira el penalty, però és parat per Julio, que el para excel·lent. Segueix el partit, no registrant-se cap més incident per ambdós bàndols i acabà el partit amb el resultat de 3 a 0 favorable als locals.
Els que es distingiren, foren el porter, per part del F. C. Navarclí, i dels locals, la defensa i Olivella en la primera part.
GUIT"

L'endemà a la mateixa secció:

"Torneig Comarcal de Manresa i Berga (Copa Joieria Busquets)
Resultats dels partits jugats el passat diumenge:
C. E. Berga, 0 - C. E. Sallent, 1.
F. C. Artés, 3 - U. S. Bergadana, 2.
F. C. Avinyó, 3 - F. C. Navarclí, 0.
Degut el mal estat dels terrenys de joc, foren suspesos els altres partits que estaven anunciats.