6 de juny del 2011

El "Billar Club Manresa" a Navarcles (29-05-1931)

El Dia, 29 de maig de 1931

El “Billar Club Manresa” a Navarcles

Corresponent a l’amable invitació del senyor Jaume Morell, propietari de l’acreditada Fonda-Cafè de Calvé, popularment coneguda per (cal Patoi), varis directius i jugadors del “Billar Club Manresa” es traslladaren ahir a la tarda al veí poble de Navarcles per tal d’inaugurar, a l’esmentat Cafè, suara notablement reformat, un billar que el renomenat fabricant barceloní senyor Soler ha construït per aquell cafè.

Els notables jugadors manresans Ristol, Marsal i Serra feren interessants partides essent digna d’esmentar la magnífica tacada 112 caramboles que, en perfecte sèrie americana, executà l’”as” local senyor Ristol.

Acabades les partides el senyor Morell, acompanyat de varis familiars i de nombrosos concurrents al popular Cafè, obsequiaren als forasters amb un exquisit lunx. En destapar-se el xampany remerciaren les atencions i feren vots per què el jovent navarclenc cultivi el noble i emocionant esport del billar, als nostres bons amics Pere Gomis Lluch, Domènec Tosses, Enric Ristol i Marsal Masnou.

La festa resultà altament simpàtica i marcadament esportiva."