17 d’octubre del 2011

El programa de la festa major d'hivern de 1922 (13-02-1922)

El Pla de Bages, 13 de febrer de 1922, núm.11064

A la secció "Crònica de la comarca":

"Navarcles
La festa major d’hivern

Demà i demà passat, dies 14 i 15 del corrent, celebrarem amb extraordinari lluïment la nostra festa major d’hivern, que és la principal en virtut d’ésser demà la festa de Sant Valentí, patró del poble.
-Com de costum, a l’església parroquial es celebrarn els solemnes oficis amb la solemnitat i pompa tradicional. El dia 16 tindrà lloc el de difunts en sufragi dels veïns morts durant l’any.
A les entitats polítiques i culturals s’hi celebraran grans festes distingint-se especialment l’entitat choral “L’Harmonia Navarclense” formada per bons amics nostres. Aquesta entitat que avui compta amb un espaiós local, ha organitzat una sèrie de concerts i de balls ben interessants, havent contractat en aquest fi la renomenada orquestra “Planas “ de Martorell.
-Les altres societats també orgnitzen diversions que, junt amb les esmentades, faran de la festa major d’enguany una festa lluïdíssima.
-Es nota en el poble una gran afluència de forasters que venen a passar aquests dies entre nosaltres.
-El doctor Carles Masferrer, que a satisfacció de tot-hom estava de vicari, en la nostra parroquia la estat traslladat a la de Torelló.

El Corresponsal
Navarcles, 13-2-1922"