7 d’agost del 2016

L'alcalde assisteix a la inauguració de la nova escola de Súria (21-06-1932)

L'Opinió, Número 327, 21 de juny del 1932, pàgines 6-7.

"UNA MEMORABLE JORNADA A SURIA
El President de Catalunya, Francesc Macià, acompanyat del Conseller de Cultura, Ventura Gassol, i del governador civil, senyor Moles, inaugura les noves escoles d'aquella població, acte que dóna lloc a una imponderable festa de l'esperit i de la democràcia
Diumenge, dia 19, era una data asenyalada, desitjable festa de l'esperit, per al poble de Súria. L'Ajuntament inaugurava les escoles que, per la seva iniciativa, i amb la col·laboració i l'ajut de tots els pobles, s'han bastit en aquella activíssima localitat de la comarca del Cardoner.
[...].
A L'AJUNTAMENT
L'Ajuntament en ple de Súria, presidit per l'alcalde, senyor Jaume Ribera, i totes les primeres autoritats de la població, saludaren els il·lustres visitants i la comitiva s'adreçà a l'Ajuntament.
[...].
Hi havia l'alcalde de Manresa, senyor Lluís Prunés; de Sallent, senyor Rafael Bonals; de Sanpedor, senyor Gabriel Prat; de Navarcles, senyor Josep Mas; de Rajadell, senyor Francesc Muns i de Sant Fruitós; de Sant Vicents de Castellet hi havia el regidor senyor Joan Bodenas; de Cardona, els regidors senyors Fàbregas i Garriga.
[...]."