3 de juliol del 2019

L'alcalde de Navarcles assisteix a actes republicans a Manresa i Cardona (27-02-1934)

La Humanitat, Any IV, núm.716, 27 de febrer de 1934, pàgina 4.

"Manresa homenatjà els regidors elegits el 12 d'abril del 1931
Diumenge, a un quart d'onze del matí, [...], el Conseller de Governació de la Generalitat senyor Joan Selves i Carner es traslladà en automòbil cap a Manresa on havia de tenir lloc un vermut d'honor que l'Esquerra Republicana de Catalunya, Unió Socialista, Acció Catalana Republicana i el Centre Republicà Federal Català dedicava als regidors que foren elegits en les eleccions del dia 12 d'abril del 1931 ensems que els formaven el Comitè Revolucionari que tant contribuí a la proclamació de la República.
[...].
A Cardona i en homenatge dels regidors elegits en les darreres eleccions també tingué efecte un gran acte polític amb l'assistència del conseller de Governació i altres personalitats esquerranes
Procedent de Manresa, arribà diumenge a Cardona l'honorable Conseller de Governació senyor Joan Selves i Carner. L'acompanyaven en el seu viatge nombroses personalitats, entre les quals [...], Alcaldes de diverses poblacions, etc., etc.
[...].
[...] i a la Sala d'Actes [de l'Ajuntament] rebé el testimoniatge de l'adhesió d'Alcaldes i Ajuntaments de Súria, Manresa, Artés, Callús, Navarcles, Sant Vicenç de Castellet, Gironella i d'altres que no recorderm; [...].
[...]."