6 de juliol del 2020

S'han acabat les obres de la travessia de la carretera de Talamanca (06-02-1934)

Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm.37, 6 de febrer de 1934, pàgina 678.

DEPARTAMENT DE TREBALL I OBRES PÚBLIQUES
ANUNCI als efectes de reclamació del retorn de la fiança constituïda pel contractista de les obres de la travessia per Navarcles en el camí de Navarcles a Talamanca.
Rebudes definitivament les obres de la Travessia per Navarcles en el camí de Navarcles a Talamanca, realitzades pel contractista senyor Antoni Riera i Argemí, és assenyalat el termini de trenta dies, a comptar des del següent al de la publicació d'aquest anunci al BUTLLETÍ OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, perquè els Alcaldes dels termes municipals en els quals s'hagin efectuat les obres, expedeixin i trametin a aquesta Corporació les certificacions acreditatives de si existeixen les reclamacions contra el susdit contractista, pels danys i perjudicis que siguin del seu compte, o per deutes de formals o materials o per indemnitzacions derivades d'accidents ocorreguts en els treballs. Cal advertir que, a tenor del que disposa la R.O. del 9 de març de l'any 1909, en el susdites certificacions únicament hauran d'esmentar-se les reclamacions prèviament formulades davant l'Autoritat judicial, que hagin estat indicades a l'Alcaldia respectiva.
Transcorregut que sigui el termini assenyalat, si no ha estat manifestada a les dites Alcaldies l'existència de reclamacions contra el contractista, aquest serà considerat lliure de tota responsabilitat pels al·ludits comptes.
Barcelona, 30 de gener del 1934.- El Cap de la Secció d'O.P., P. Crehuet.