27 d’agost del 2021

Crònica del partit Navarcles-Puig-reig (20-08-1934)

La Rambla, Núm.265, 20 d'agost de 1934, pàgina 8.

A la secció "L'esport a les comarques. Futbol amateur":

"DE PUIGREIG
C. E. Navarcles, 2 - C. E. Puigreig, 4
El passat diumenge dia 12 tingué lloc aquest interessant encontre, que finalitzà amb una merescuda victoria de l'equip local. La primera part fou de franc domini de l'equip local, domini que no es convertí en gols fins els darrers quinze minuts d'aquesta mateixa part, per l'encertada actuació del porter de l'equip visitant, que fou indiscutiblement el millor jugador del seu equip.
Com ja hem deixat anotat més amunt els gols no vingueren fins els darrers moments de la primera part, i foren aconseguits per aquest ordre: Coruña, Besora, Comaposada i Roca. Amb l'avantatge de quatre gols, es vejé jugar l'equip local a la segona part amb desgana, ço que aprofitaren els visitants per treure's el domini i marcar un gol magnífic per obra del seu interior esquerra. El segon l'aconseguiren d'un xut fluix, que el porter no féu res per esquivar-lo per creure que l'arbitre havia assenyalat una falta. Dels locals, els millors Roca i Boixader.
L'arbitratge del senyor Calsina, encertat.
Composició deis equips:
C. E. Navarcles: Vidal, Fuster, Piqué, Oliveres, Iranzo, Gamisans, Cardona, Martínez, Planes, Catot i Clapera.
C. E. Pulgreig: Coscojuela II, Vantolrà, Boixader, Planes (a la se gona part Cid), Coscojuela I, Planes, Jounou, Comaposada, Coruña, Roca i Besora."